Zakelijke Ontmoetingen

Zakelijke ontmoetingen

 

Zakelijke

ontmoetingen

 

Zakelijke ontmoetingen zijn verzorgd. Als organisator toon je jezelf gastvrij en je vraagt de ander om zich ook open te stellen en zo ontstaat er ruimte voor een ware ontmoeting waarin van gedachten gewisseld kan worden.

Als organisator ben je daarom op zoek naar een plek die gastvrij en vertrouwd aanvoelt én die een kwalitatief hoogwaardige afwerking heeft met oog voor details.

Op basis van de ontmoetingen die we @AllArt hebben gehad durven wij wel te stellen dat we perfect in die behoefte voorzien. Zodra mensen door de voordeur wandelen voelen ze zich welkom en veilig. Eenmaal binnen begint de inspiratie en nieuwsgierigheid te stromen. In de kenmerkende correcte en toegankelijke @AllArt stijl ontzorgen we jou en je gasten en bieden we een podium voor ontmoetingen die je zult meedragen in je hart.

Benieuwd naar de kenmerken van @AllArt?

zakelijk afbeelding

Ervaringen

Prijzen

Voor zakelijke ontmoetingen hanteren wij een 'bovenkant marktconform' prijsbeleid. We zijn ervan overtuigd dat we dat meer dan waard zijn en kunnen zo ook de kunstzinnige ontmoetingen blijven faciliteren. Zo hoeft budget dus zeker geen reden te zijn om niet naar @AllArt te komen. Afhankelijk van wat je idee is, hoeveel bezoekers danwel gasten je verwacht en wat onze rol in de organisatie en uitvoering is komen we samen tot een financiële en praktische invulling die ons allemaal past. Samen lukt ons dat ;)

Benieuwd? Wil jij een zakelijke ontmoeting organiseren en zou dit bij @AllArt kunnen? Wij zijn super benieuwd! Voel je dus vrij en welkom om contact met ons op te nemen en langs te komen voor een kop koffie (of thee)!

Neem contact op
piggie_bank

Laten we contact maken...

Ben je geïnspireerd geraakt door @AllArt? Leg het eerste contact zodat we jouw idee mogelijk samen kunnen verwezenlijken.