Kunstzinnige Ontmoetingen

Kunstzinnige ontmoetingen

 
Kunst_bijeenkomst

Kunstzinnige

ontmoetingen

 

 

Kunstzinnige ontmoetingen zijn intiem. Als kunstenaar toon je jezelf en stelt je hierbij bewust kwetsbaar op, je vraagt het ‘publiek’ om zich ook open te stellen en zo ontstaat er ruimte voor een ware ontmoeting die gedragen wordt door de muziek of het kunstwerk.

Als kunstenaar ben je daarom op zoek naar een plek die recht doet aan jouw expressie én die de bezoeker uitnodigt om zich vrij te voelen.

Op basis van de ontmoetingen die we @AllArt hebben gehad durven wij wel te stellen dat we perfect in die behoefte voorzien. Zodra mensen door de voordeur wandelen voelen ze zich welkom en veilig. Eenmaal binnen begint de inspiratie en nieuwsgierigheid te stromen. In de kenmerkende correcte en toegankelijke @AllArt stijl ontzorgen we jou en je gasten en bieden we een podium voor ontmoetingen die je zult meedragen in je hart.

Benieuwd naar de kenmerken van @AllArt?

 

 

Zie locatie pagina

Ervaringen

Prijzen

Voor Kunstzinnige ontmoetingen hanteren wij het ‘eerlijk delen’ principe, immers alleen samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken. Afhankelijk van wat je idee is, wat onze rol daarin is en de mate waarin bezoekers bereid zullen zijn om financieel bij te dragen komen we samen tot een financiële en praktische invulling die ons allemaal past. Tot op heden is dit telkens gelukt :)

Benieuwd? Wil jij een kunstzinnige ontmoeting organiseren en zou dit bij @AllArt kunnen? Wij zijn super benieuwd! Voel je dus vrij en welkom om contact met ons op te nemen en langs te komen voor een kop koffie (of thee)!

Neem contact op
piggie_bank

Laten we contact maken...

Ben je geïnspireerd geraakt door @AllArt? Leg het eerste contact zodat we jouw idee mogelijk samen kunnen verwezenlijken.