Locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

 
 
 
@AllArt is een ontmoetingsplek die ruimte biedt aan gezelschappen van 2 tot 100 mensen!
 
De verschillende ruimtes die we hebben zijn met dezelfde liefde en aandacht voor details tot stand gekomen en bieden alle de mogelijkheid om goed verzorgd en in een fijne sfeer elkaar te ontmoeten.

Bereikbaarheid

@AllArt is gelegen in het centrum van Hilversum op slechts 150 meter vanaf treinstation Hilversum Centraal. Beter bereikbaar kan haast niet. Voor de bezoekers die liever met de auto komen hebben we een aantal eigen parkeerplaatsen bij het pand en is er een grote overdekte parkeergarage (Q-Park Markt) op slechts 400 meter.


 

Faciliteiten

@AllArt is recentelijk gerealiseerd en is voorzien van de moderne gemakken. Goede WiFi, stopcontacten waar nodig, televisieschermen waarop je eenvoudig draadloos presenteerd enzovoorts. Zijn er speciale wensen, we denken graag mee!


 

Ruimtes

 
@AllArt beschikt over een vestzaktheater (10 tot 75 mensen), een foyer (tot 100 mensen) inclusief grootse vergadertafel (16 mensen zittend en 25 mensen staand), een samenwerkruimte (tot 6 mensen), een bar en dat alles in een goede en fijne sfeer.
 
Tevens zijn er gescheiden toiletgroepen aanwezig, een douche en een artiestenzitje.
 

Catering

 
Op verzoek is het mogelijk om gebruik te maken van een externe cateraar of dit door ons te laten organiseren.
Wij hebben goede ervaringen, en werken graag samen, met Van Die Vegans die toegankelijke veganistische catering op maat kunnen verzorgen.
 

Download Media

 
U kunt hier de media downloaden