Agenda

Agenda

 

voedselfilm ‘Sur le Champ!’


Kom naar voedselfilm ‘Sur le Champ!’ bij All Art!

All Art in Hilversum doet mee aan het Food.Film.Fest van Voedsel Anders. Op vrijdag 8 december organiseren we een filmavond en praten we samen na over de documentaire ‘Sur le Champ!’.

Wat als we nu eens beter gingen produceren, in de plaats van altijd meer? Sur le champ! brengt ons het hoopvolle verhaal van Cédric in België, Diamar in Peru en Mariam in Burkina Faso. In de mooiste beelden zien we hoe boeren en boerinnen én het voedsel op ons bord wereldwijd gelinkt zijn. Wie voelt zich rijk, wie verdient rijkdom en wat is een eerlijke prijs voor voedsel?


Ons huidige voedselsysteem heeft een steeds grotere impact op mens, dier en milieu en kampt met steeds grotere uitdagingen. Durven we die uitdagingen aan te gaan? En hoe moet het dan wel? Met
Food.Film.Fest. wil Voedsel Anders de uitdagingen laten zien van het wereldwijde voedselsysteem. Tussen 10 november en 10 december worden daarom in heel Nederland en Vlaanderen filmavonden georganiseerd.

Meld je hier aan (vòòr 8 december 15.00 uur): 
larasibbing@gmail.com

Meer info over Food.Film.Fest , de trailer en de overige programmering vind je hier: www.voedselanders.nl/foodfilmfest2023/ De avond is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk fijn!

Programma

19.00 Inloop

19.30 Introductie door Lara Sibbing en start Film ‘Sur le champ!’

20.30 Nagesprek met een hapje en een drankje, olv Lara Sibbing en Martine Boetje: hoe kunnen we ons in Hilversum laten inspireren door deze film?

21.30 Einde


Locatie:  @AllArt

Moment:  vrijdag 08 december om 19.30

Prijs: 0

Inloop:  19.00

Ticket shop

  • Je kan alleen online een ticket kopen
  • Ben jij of iemand uit hetzelfde huishouden verkouden of heb je griepklachten? Blijf dan thuis.

Heb je vragen over jouw bestelling of over het verloop van de ontmoeting?

Mail naar allard@atallart.nl

Bestelformulier


TicketsAantal tickets:

0

Transactiekosten: € 0

Sorry, er zijn geen tickets meer beschikbaar

Vul je gegevens hieronder in om toegevoegd te worden aan de wachtlijst